Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018
x

ΑΘΗΝΑ: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο αυτοκίνητο σε καταυλισμό Ρομά. Κάτοικοι πυροβόλησαν για εκφοβισμό με τους αστυνομικούς να απαντούν.

Ένταση επικράτησε στις 4:00 τα ξημερώματα στα Ανω Λιόσια με αστυνομικούς να δέχονται καταιγισμό πυροβολισμών από ταράτσες και μπαλκόνια.

Ολα ξεκίνησαν όταν στην περιοχή των Ανω Λιοσίων, σε καταυλισμό στην οδό Αναγεννήσεως μία ομάδα της ΟΠΚΕ ακινητοποίησε δύο άτομα ηλικίας 37 και 44 ετών, οι οποίοι ήταν ύποπτοι για ληστεία που είχε γίνει λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, τη στιγμή που οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έλεγχο στους δύο υπόπτους, από τα παρακείμενα σπίτια, από ταράτσες και μπαλκόνια άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν σε βάρος των αστυνομικών σε μία προσπάθεια να το σκάσουν οι δύο ύποπτοι.

Οι αστυνομικοί απάντησαν πυροβολώντας στον αέρα προκειμένου να απεγκλωβιστούν και ζήτησαν ενισχύσεις. Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά προκλήθηκαν ζημιές στο περιπολικό.

Οι δύο ύποπτοι μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση ενώ οι δράστες που πυροβόλησαν σε βάρος των αστυνομικών αναζητούνται.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ