Skip to main content

Αθήνα: Προφυλακίστηκε o 31χρονος καθ' ομολογίαν βιαστής της 18χρονης babysitter

Ο 31χρονος καθ' ομολογίαν βιαστής της 18χρονης babysitter στη Νέα Φιλαδέλφεια κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Tο δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 31χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 18χρονη την οποία προσέγγισε, μέσω διαδικτύου, προφασιζόμενος ότι θέλει να της προσφέρει δουλειά ως babysitter για το τριών ετών παιδί του.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα του βιασμού και της παράνομη οπλοχρησίας, μετά την απολογία του με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast, ο 31χρονος στην απολογία του ομολόγησε την πράξη και ζήτησε συγγνώμη ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η 18χρονη, η οποία ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Πώς έδρασε ο 31χρονος

Σύμφωνα με την κατηγορία ο 31χρονος έκλεισε ραντεβού στο νεαρό κορίτσι για να συζητήσουν για την φύλαξη του παιδιού του σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν έφτασε η κοπέλα ο κατηγορούμενος δικαιολόγησε την απουσία της συζύγου και του παιδιού τους, που υποτίθεται ότι η νεαρή κοπέλα θα γνώριζε, λέγοντας ότι έπρεπε να συναντήσουν συγγενικό τους πρόσωπο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος πρότεινε στην 18χρονη να δει το δωμάτιο του παιδιού και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της καθώς την απείλησε με ένα μαχαίρι για να βγάλει τα ρούχα της. Η νεαρή κοπέλα, φέρεται να περιγράφει το βιασμό της από τον 31χρονο ο οποίος αμέσως μετά της επέτρεψε να φύγει από το διαμέρισμα.

Η 18χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον φίλο της τι της συνέβη και στη  συνέχεια πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της στο διαμέρισμα το οποίο, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ανήκει στον κατηγορούμενο.