Κυριακή 16 Μαΐου 2021
x

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στην Κυψέλη είχε στηθεί το βράδυ του Σαββάτου πάρτι με μουσική παρόμοιο με αυτό της Παρασκευής, με τη συμμετοχή περίπου 1.000 ατόμων και με dj.

Συνεχίστηκαν και τη νύχτα του Σαββάτου τα κορωνοπάρτι σε όλη την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε συνωστισμός στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, όπως τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, του Ψυρρή και το Περιστέρι. Στην Κυψέλη μάλιστα είχε στηθεί πάρτι με μουσική παρόμοιο με αυτό της Παρασκευής, με τη συμμετοχή περίπου 1.000 ατόμων και με dj, με τους περίοικους να είναι αγανακτισμένοι για τη μουσική μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η αστυνομική παρουσία ήταν ισχυρή για δεύτερη ημέρα στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου κατά τη διάρκεια των τριών προηγούμενων εβδομάδων γινόταν πάρτι κάθε βράδυ. Το απόγευμα του Σαββάτου εμφανίστηκαν ξανά στην πλατεία Βαρνάβα αστυνομικές δυνάμεις. Μέλη του νεοσύστατου σώματος της ΕΛΑΣ, με τα γάλαζια μπουφάν, κύκλωσαν την πλατεία Βαρνάβα. Στην ευρύτερη περιοχή, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε ελέγχους, ενώ δεν επέτρεπε να προσεγγίσουν την πλατεία άτομα που δεν διαμένουν στην περιοχή.

Γενικότερα χθες από νωρίς το μεσημέρι παρατηρήθηκε συνωστισμός κόσμου σε πλατείες, κεντρικά σημεία, πάρκα, αγορές και έξω από καταστήματα. Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό με τον κόσμο να αντιλαμβάνεται τη χαλάρωση των μέτρων.

Φωτογραφία από protothema.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ