Skip to main content

Αθήνα: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης του εμπρησμού στα γραφεία της Real News

«Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο δράστης του εμπρησμού στα γραφεία της Real News φέρεται να είναι ο 27χρονος άνδρας που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης κατά επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα «Προσφυγικά» στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Αθήνα.

Τη σύλληψη ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι «συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης».

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης».

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα προσφυγικά

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα προσφυγικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η επιχείρηση διεξήχθη για τον εντοπισμό ατόμου που ανήκει στον αντιεξουσιαστικο χώρο και φέρεται εμπλεκόμενος σε εμπρησμούς οχημάτων.

Το άτομο εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια και λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεση στο Real Group.