Skip to main content

Αθήνα: Τι λέει η μητέρα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό και της έσπασαν τα νερά

Η νεαρή μητέρα επιστρέφει στο σπίτι της μαζί με το μωρό της το οποίο είναι καλά στην υγεία του - «Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ αυτές τις ημέρες».

Εξιτήριο έλαβε την Πέμπτη η νεαρή μητέρα η οποία γέννησε πρόωρα και της έσπασαν τα νερά όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της στην Αττική Οδό εν μέσω της κακοκαιρίας Ελπίδα μαζί με χιλιάδες άλλους οδηγούς.

Η νεαρή μητέρα όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Tlive του Alpha επιστρέφει στο σπίτι της μαζί με το μωρό της το οποίο είναι καλά στην υγεία του και οι γιατροί της επέτρεψαν να το πάρει από το νοσοκομείο αν και γεννήθηκε πρόωρα.

«Πού θα πήγαινα με το μωρό χωρίς ρεύμα;»

«Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ αυτές τις ημέρες» είπε και τόνισε πως αυτό που την ανησυχούσε ήταν το να πάει σπίτι όπου βρίσκεται η μητέρα της μαζί με το άλλο της παιδί και να μην έχει ρεύμα.

«Με πήρε τηλέφωνο χτες το απόγευμα και μου λέει είμαστε χωρίς ρεύμα. Το άλλο μου παιδί το έβαλε για ύπνο με σκούφο, γάντια και πολλές κουβέρτες. Στο 2022 δεν ξέρω τι πράγματα είναι αυτά» υπογράμμισε η Μαρία. «Για το κράτος δεν έχω τι να πω» συμπλήρωσε.

Τελικά όπως ανέφερε το ρεύμα ήρθε. «Πού θα πήγαινα με το μωρό χωρίς ρεύμα;» διερωτήθηκε στον αέρα της εκπομπής η νεαρή μητέρα.

«Έχω απογοητευτεί πολύ από το κράτος, μόνο να μας τα παίρνει ξέρει» υπογράμμισε και ευχαρίστησε όποιους στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς της.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία το όνομα που θα ήθελε να πάρει η κόρη της είναι «Χιονάτη» αλλά δεν ξέρει εάν θα μπορούσε να το βαφτίσει έτσι ενώ σημείωσε «και το «Ελπίδα είναι ωραίο».