Skip to main content

Δείτε βίντεο με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, στο κέντρο της Αθήνας

Στην περιοχή της Ομόνοιας όπου στεγάζεται σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα έχουν «στρατοπεδεύσει» δεκάδες οπαδοί του Δικεφάλου

Δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ομόνοιας εν όψει του τελικού κυπέλλου του Δικεφάλου του Βορρά απέναντι στον Ολυμπιακό. Παρότι που ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, το γεγονός δεν εμπόδισε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να κατευθυνθούν στην πρωτεύουσα.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Παρασκευής πούλμαν με οπαδούς ξεκίνησαν την κάθοδό τους προς την Αθήνα. Αυτά ελέχθησαν και από την Αστυνομία στο διόδια των Αφιδνών, όπως σας ενήμερωσε νωρίτερα (διαβάστε ΕΔΩ) η Voria.gr.

Στη συνέχεια έφτασαν στην Αθήνα και στον τελικό τους προορισμό, την οδό Μενάνδρου -όπου στεγάζεται ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ-, πραγματοποιώντας διέλευση και από την πλατεία Καραϊσκάκη (δείτε ΕΔΩ σχετικές φωτογραφίες) συνοδεία κλουβών των ΜΑΤ.



Εκεί οι οπαδοί φέρονται, σύμφωνα με το star.gr, να έχουν προκαλέσει υλικές ζημιές, όπως σπασίματα σε πεζοδρόμια. Mάλιστα, αστυνομικές δυνάμεις -ακόμη και Αύρα- έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ομονοίας, χωρίς να έχουν επέμβει προς το παρόν. 

Δείτε βίντεο από την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Ομόνοιας:

Πηγή video: dikaiologitika.gr