Skip to main content

Αθήνα: Μαύρη Corvette παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο δικυκλιστή (vid)

Σοκαριστικό βίντεο από την θανατηφόρα παράσυρση ενός 25χρονου από πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette είδε το φως της δημοσιότητας.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 25χρονος μοτοσικλετιστής στη Γλυφάδα όταν χτυπήθηκε από πολυτελές όχημα μάρκας Corvette, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο μετά το τροχαίο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το δυστύχημα σημειώθηκε περί τις 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ύψος της λεωφόρου Βουλιαγμένης 59 στην Γλυφάδα. Ο οδηγός, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής στις αρχές, έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς μαύρου αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα και αρχικά συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος. Στη συνέχεια, όπως έστριψε δεξιά το τιμόνι και προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα, που κινούνταν στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στην οποία επέβαινε ο άτυχος 25χρονος, για να καταλήξει τελικά με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο δράστης στη συνέχεια εγκατέλειψε το πολυτελές αυτοκίνητο στο σημείο και έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Βίντεο-Ντοκουμέντο

Στη δημοσιότητα μέσα από το κεντρικό δελτίο του Alpha δόθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο στη Γλυφάδα.

Στο επεξεργασμένο βίντεο, διακρίνεται το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο να περνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να παρασέρνει τη μοτοσικλέτα, στα πλάγια του οχήματος. Στη συνέχεια φαίνεται το άψυχο σώμα του 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Τι αναφέρουν μαρτυρίες για το δυστύχημα

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι το αυτοκίνητο έκανε σφήνες στο σημείο. Για αυτό το λόγο οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε και δεύτερο όχημα.

Επιπλέον, μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό. Οι μάρτυρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο στην άσφαλτο.