Skip to main content

Αδίκησε τον εαυτό ο ΠΑΟΚ και έχασε έδαφος στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (vid)

Τα δοκάρια του Σφιντέρσκι αλλά και μια καραμπόλα που κατέληξε σε γκολ δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να φύγει με το τρίποντο της νίκης από την Τρίπολη.

Δύο δοκάρια και ένα γκολ του Αστέρα με απίστευτη καραμπόλα που έχρισε σκόρερ τον Μουνάφο είχαν ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φύγει ισόπαλος από την Τρίπολη με 1-1 αν και ήταν κυρίαρχος στον αγώνα.

Ο Δικέφαλος έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Βιεϊρίνια βρήκε τον Σφιντέρσκι, ο τελευταίος έκανε την κίνηση και το πλασέ από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος και το δοκάρι στέρησαν από τον Πολωνό το γκολ.

Οι Αρκάδες έχασαν νωρίς τον Φερνάντεθ που βγήκε εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού στο 16’ με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να πάρει τα ηνία του αγώνα.

Νωρίτερα στο 12’ ο Πασχαλάκης λίγο έλειψε να κάνει ένα δώρο στον Αστέρα αφού το κακό κοντρόλ του παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ ωστόσο ο κίπερ των ασπρόμαυρων έσωσε τη δύσκολη κατάσταση.

Ο Σφιντέρσκι είχε και δεύτερο δοκάρι στο 22′. Μετά από συνδυασμό και σέντρα του Τζόλη, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Αυτό που δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ και ο Σφιντέρσκι στο πρώτο 45λεπτο, έγινε τελικά στο 56′. Ο Πολωνός βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (ξανά!) και στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 65′ όμως ήρθε η ισοφάριση σε μια ανύποπτη φάση. Ο Ουάρντα πήγε να διώξει μια μπαλιά με τάκλιν, η μπάλα βρήκε στον Μουνάφο και τελικά κατέληξε στην εστία του ΠΑΟΚ γράφοντας το 1-1.

Με τους γηπεδούχους να έχουν γυρίσει όλοι πίσω και να παίζουν με τρία στόπερ, ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να βρει χώρους για να απειλήσει. Στο 92′ μια κεφαλιά του Σφιντέρσκι μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος, στο 94′ η κεφαλιά του Κρέσπο έφυγε άουτ, και έτσι το 1-1 έμεινε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο (Μπελόκ 78′), Τιλίκα (Ρετζίς 79′), Φερνάντεθ (Ριέρα 16′), Σίτο (Ιγκλέσιας 67′), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπαμπά, Κόστα, Σβαμπ (Κρμέντσικ 76′), Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (Μουργκ 83′), Τζόλης (Ελ Καντουρί 58′), Σφιντέρσκι.