Skip to main content

Ατομικό για Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια, την ώρα που η ετεροχρονισμένη κλήση σε απολογία του Γκαρσία εξέπληξε άπαντες. Το βάρος στην τακτική από τον Σάντος. Χαλκιάς: Πάμε για το 6/6. MV
Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό της Δευτέρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια. Στην πραγματοποίηση φιλικού παιχνιδιού προσανατολίζονται για την Παρασκευή στον Δικέφαλο.

Οι δυνατές προπονήσεις στον ΠΑΟΚ έγιναν την περασμένη εβδομάδα. Από σήμερα μέχρι και την έναρξη των αγώνων για τα play off το βάρος θα «πέσει» στην τακτική. Στόχος του Φερνάντο Σάντος είναι οι ποδοσφαιριστές του να είναι φρέσκοι στο ξεκίνημα της διαδικασίας, καθώς σε διάστημα μόλις 18 ημερών οι ασπρόμαυροι θα δώσουν έξι τελικούς.

Μετά από το χθεσινό ρεπό, σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας ουσιαστικά και την προετοιμασία τους για τα πλέι-οφ, που θα αρχίσουν την επόμενη Τετάρτη 28 Απριλίου. Ατομικό έκανε ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ, ενώ προφυλάχθηκε ο Βιεϊρίνια, καθώς και στον αγώνα με τον Εργοτέλη είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει ότι δε θα έχει τιμωρημένους στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, εκτός κι αν η ΕΠΟ αποφασίσει να τιμωρήσει τον Πάμπλο Γκαρσία, μετά την κλήση του σε απολογία για τις δηλώσεις που είχε κάνει εις βάρος του Ηλία Σπάθα. Στη διάθεση του Σάντος θα είναι οι Κοντρέρας, Ίβιτς και Μαλεζάς που εξέτισαν τις ποινές τους.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου βρίσκονται σε επαφές με τους ανθρώπους του Πανθρακικού, για να γίνει ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα της Κομοτηνής στην Τούμπα την προσεχή Παρασκευή.

Χαλκιάς: Πάμε για το 6/6

Να ξεχάσουν την κανονική διάρκεια της σεζόν ζήτησε ο Κώστας Χαλκιάς, εν όψει των αγώνων για τα πλέι οφ που θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια κατάκτησης της δεύτερης θέσης.

Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου» του Βορρά δήλωσε τα εξής:

-Πώς σου φάνηκε το πρόγραμμα των αγώνων που σας φέρνει στην αρχή απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας και στη συνέχεια με Άρη και Ολυμπιακό στην Τούμπα;

«Δεν θα πω κάτι διαφορετικό από το γνωστό, ότι τώρα που μιλάμε το πρόγραμμα δεν μετράει. Θα παίξουμε με τους τρεις δυνατούς αντιπάλους από δύο φορές και δεν μπορούν, αλλά και δεν πρέπει, να βγουν συμπεράσματα για τη σειρά των αναμετρήσεων. Όλοι οι αγώνες είναι ίδιοι».

-Θεωρείς ότι πέρυσι σε αυτή την ίδια σειρά αγώνων κάνατε κάποια λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβετε;

«Ναι, αυτό ισχύει και πιστεύω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα προσέξουμε πολύ. Πέρυσι μείναμε ιδιαίτερα στη δεύτερη θέση που κατακτήσαμε στην κανονική περίοδο και με το πρώτο ατυχές αποτέλεσμα στα πλέι οφ μάς έπιασε μια αδικαιολόγητη απογοήτευση. Φέτος φθάσαμε ακόμα πιο ψηλά, διεκδικήσαμε τον τίτλο, αλλά αυτό τελείωσε. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Τώρα ξεκινάει άλλη σειρά αγώνων, ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Επικεντρώνουμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους μας. Τελειώνει ένας αγώνας, τον ξεχνάμε αμέσως, είτε κερδίζουμε είτε όχι, και προχωράμε στον επόμενο».

-Φαίνεται, πάντως, ότι έχετε ξαναβρεί τον ρυθμό σας, ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς και τιμωρίες.

«Έτσι είναι. Οι δύο τελευταίοι αγώνες βοήθησαν την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και να πάμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ. Ελπίζω ότι και σε αυτό το δεκαήμερο που έρχεται δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα ή δεν θα μας δημιουργήσουν προβλήματα».

MVP ο Μούσλι

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν ο MVP της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ ψηφίστηκε με διαφορά καλύτερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής, με ποσοστό που αγγίζει το 70%.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:

-Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (ΠΑΟΚ) 69,7 %

-Μάουρο Πόι (Ξάνθη) 20,1 %

-Μίχαλ Ζεβλάκοφ (Ολυμπιακός) 10,1 %