Skip to main content

Ατρόμητη ανατροπή και διπλό στο «Βικελίδης», έχασε έδαφος ο Άρης (vid)

Παρότι προηγήθηκε με γκολ του Ντικινί σε ιδανικό σημείο, την εκκίνηση του β' ημιχρόνου, ο Άρης... κατάφερε να χάσει από τον παθιασμένο Ατρόμητο με 1-2

Με γκολ των Ενσικουλού (52') και Γκάλο (60') ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον Αρη που είχε προηγηθεί με γκολ του Ντιγκινί στο 48', αλλά τερμάτισε στην έβδομη θέση Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα συμμετάσχει στα Play Out, μετά τη νίκη του ΟΦΗ, ενώ ο Άρης, που είχε στο μυαλό του τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, θα συνεχίσει στα Play Off, ισόβαθμος με τον ΟΦΗ.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο μέρος, όταν με ατομική ενέργεια ο Νικολά Ντιγκινί, που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξε το σκορ στο 48΄.

Το προβάδισμα των γηπεδούχων κράτησε όμως μόλις τέσσερα λεπτά, καθώς ο Ενσικουλού πλάσαρε τον Έμαν για το 1-1, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Γκάλο με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στο 67΄ ο Τόνσο έχασε σπάνια ευκαιρία να ισοφαρίσει ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μανδάς σταμάτησε τον Αργεντινό, με το 1-2 να μένει μέχρι τέλους.