Skip to main content

Αττική: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε παραλία στη Βούλα - Ένα άτομο στο νοσοκομείο (vids)

Πολλοί γονείς προσπάθησαν να προστατεύουν τα παιδιά τους από τις δεκάδες ομπρέλες που σηκώθηκαν από τον αέρα και βρέθηκαν στη θάλασσα.

Ξαφνικός ανεμοστρόβιλος πέρασε σήμερα το μεσημέρι από παραλία στη Βούλα, στην Αττική, σπέρνοντας τον απόλυτο τρόμο σε λουόμενους που προσπάθησαν να αποδράσουν από την αφόρητη ζέστη που σημειώνεται στην Αττική, όπως και σε άλλα μέρη της χώρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στη Βούλα, την ώρα που πολλοί Αθηναίοι προσπάθησαν να βρουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς στην παραλία, καθώς ο υδράργυρος στην Αθήνα ξεπέρασε τους 35 βαθμούς Κελσίου. Γονείς με τα παιδιά τους απολάμβαναν το μπάνιο στην παραλία, όταν ξαφνικά ο ουρανός σκοτείνιασε και ακούστηκε ενα δυνατό βουητό από έναν ανεμοστρόβιλο που πέρασε και σάρωσε στο πέρασμά του ομπρέλες και άλλα αντικείμενα, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Πολλοί γονείς προσπάθησαν να προστατεύουν τα παιδιά τους από τις δεκάδες ομπρέλες που σηκώθηκαν από τον αέρα και κατέληξαν μέσα στη θάλασσα. Μάλιστα, σύμφωνα με το pronews.gr, μία κοπέλα τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο πόδι ενώ κολυμπούσε στην Α΄ Πλαζ Βούλας, όταν έπεσε πάνω της μία μεγάλη ομπρέλα, την οποία παρέσυρε ο ανεμοστρόβιλος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο. Πριν φτάσει το ασθενοφόρο είχε σπεύσει στην πλαζ διασώστης με μοτοσυκλέτα και τις παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε βίντεο από το σημείο: