Skip to main content

Αττική: Επιθέσεις σε επτά καταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Ομάδες αγνώστων προξένησαν φθορές με λοστούς, πέτρες και άλλα αντικείμενα στους υαλοπίνακες των καταστημάτων της εταιρείας.

Σειρά επιθέσεων σε καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Market in» εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στην Αττική.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, μέσα σε περίπου μισή ώρα, από την 01:34', έως τις 02:08', ομάδες αγνώστων προξένησαν φθορές με λοστούς, πέτρες και άλλα αντικείμενα στους υαλοπίνακες των καταστημάτων της εταιρείας, σε επτά περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη, τα Πατήσια, τη Νέα Σμύρνη, τον Άγιο Δημήτριο, στου Ζωγράφου, την Πετρούπολη και την Κυψέλη.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 23/12/2017, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση στο κατάστημα της εταιρείας στην οδό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, όπου πέταξαν και «τρικάκια» με συνθήματα, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και στις 20 Δεκεμβρίου στην Πάτρα.

Σε κείμενο, που ανάρτησαν στη συνέχεια στην ιστοσελίδα indymedia, αναφέρουν ότι οι ενέργειες αυτές γίνονται σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα «Market in» και στην Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Ιωαννίνων, για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ και τις συλλήψεις που έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο στα Γιάννινα.