Skip to main content

Αττική: Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στη μέση του δρόμου στο Χαλάνδρι (φωτο)

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δρόμο στο Χαλάνδρι - Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στη μέση του δρόμου - Στο σημείο η ΕΛΑΣ

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε δρόμο στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι, όπου μια γυναίκα πυροβόλησε έναν άνδρα.

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο άνδρας, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.



Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, έχει συλληφθεί. Η δράστις φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στο θύμα, την ώρα που παραλάμβανε το 13χρονο παιδί τους από το σχολικό, σύμφωνα με το protothema.gr.

Δράστις και θύμα φέρονται να είχαν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν από την οποία απέκτησαν το 13χρονο παιδί.

Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Γείτονες αναφέρουν πως η γυναίκα τον ενοχλούσε πάντα, πιθανότατα με αφορμή το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί καθώς ο ίδιος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρεται λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της να μην την άφηνε να βλέπει το παιδί της.

Σήμερα όμως η γυναίκα του είχε στήσει καρτέρι. Όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι για να παραλάβει το παιδί από το σχολείο η γυναίκα τον πλησίασε κι αφού καβγάδισαν τον πυροβόλησε στην κοιλιά. Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 13 ετών παιδιού τους.
 
«Το Ωνάσειο Εθνικό Μεταμοσχευτικό Κέντρο είναι η αιχμή του δόρατος σε μια πανεθνική προσπάθεια να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, εκπαιδεύοντας τις νεότερες γενιές σε μια κουλτούρα ζωής. Όλες αυτές οι δράσεις κάνουν πράξη τον κανόνα ότι η υγεία είναι ζήτημα πολιτισμού».

 Πηγή: protothema.gr