Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΤΤΙΚΗ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΑΛ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ – ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΙΧ (VIDEO)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ της Αττικής, όταν καθηγητής καταγράφεται από κάμερα να χτυπά 16χρονη μαθήτρια.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ της Αττικής. Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθήτρια μέσα σε τάξη λυκείου και κατόπιν μερίδα μαθητών κατέστρεψε το όχημα του εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-LIVE», στην οποία προβλήθηκε βίντεο με το περιστατικό, ο καθηγητής χτύπησε την 16χρονη κοπέλα δύο φορές. Την πρώτη με ένα χαστούκι και κατόπιν την τράβηξε από τα μαλλιά. Όταν η μαθήτρια ήταν στο πάτωμα, της έδωσε ένα χτύπημα ακόμα.

Οι συμμαθητές της έσπευσαν να την τραβήξουν από τα χέρια του καθηγητή.

Οι σκηνές καταγράφηκαν από κινητό τηλέφωνο μαθητή μέσα στην τάξη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «T-LIVE», μετά το περιστατικό ακολούθησε αναβρασμός στο σχολείο και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από την οργή των μαθητών.

Στην συνέχεια, βγήκαν έξω και του έσπασαν το αυτοκίνητο αναποδογυρίζοντας το.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα, ενώ -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την παθούσα, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με τον καθηγητή, επειδή δεν της έσβηνε την απουσία.

Όπως κατήγγειλε η 16χρονη, ο καθηγητής συνέχεια της έβαζε απουσίες για αναίτιες όπως λέει αφορμές.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Υγείας, ενώ κατευθείαν ενημερώθηκαν ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος απομάκρυνε τον καθηγητή άμεσα από τα καθήκοντά του, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και διοικητικές κυρώσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ