Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΤΤΙΚΗ: ΛΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ (VID)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι στην Αττική, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους και τους έκλεψαν, αφότου πρώτα τους νάρκωσαν

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι στην Αττική, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους και τους έκλεψαν, αφότου πρώτα τους νάρκωσαν.

Στις 2.20 ξημερώματα στον Κολωνό οι κακοποιοί άνοιξαν την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας και εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου. Η γυναίκα ανέφερε στον Alpha ότι άκουσε έναν θόρυβο, μετά όμως θυμάται να χάνει τις αισθήσεις της και να ξυπνάει το πρωί.

Οι δράστες παρέμειναν για 20 λεπτά μέσα στο διαμέρισμα, από όπου και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, τσάντες, τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία ήταν τοποθετημένα στο κομοδίνο που είχαν στο προσκεφάλι τους. Οι ένοικοι ξύπνησαν το πρωί με τα ρούχα από τις ντουλάπες πεταμένα πάνω τους, χωρίς να έχουν καταλάβει το παραμικρό.


«Δεν καταλάβαμε τίποτα, προφανώς μας έριξαν σπρέι αναισθητικό. Ο αστυνομικός μας είπε είναι πολύ χοντρό αυτό που είχε γίνει» δήλωσε ένα εκ των θυμάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ