Skip to main content

Αττική: Ληστής εισβάλλει σε περίπτερο της Ηλιούπολης και αδειάζει το ταμείο (video)

Χειροπέδες σε 38χρονο που είχε ρημάξει περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής - Έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Στη σύλληψη 38χρονου που διέπραττε ληστείες σε περίπτερα στα Νότια προάστια της Αττικής προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, ενώ μετά την ταυτοποίησή του αναζητείται πλέον ο συνεργός του.

Ο δράστης την περασμένη Τρίτη διέπραξε διαδοχικές ληστείες σε δύο περίπτερα στην περιοχή της Ηλιούπολης σε σύντομο χρονικό διάστημα, διαφεύγοντας με μοτοσυκλέτα. Βίντεο του newsit δείχνει καρέ καρέ τις κινήσεις του δράστη.

 

Έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται στην Αργυρούπολη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ληστειών και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε χρηματικό ποσό, σύμφωνα με το ertnews, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκε στην παθούσα υπάλληλο περιπτέρου. Επίσης, κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διάπραξη των ληστειών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις ληστειών σε περίπτερα στον Άλιμο και την Ηλιούπολη.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί ενδοοικογενειακής βίας. Oδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.