Skip to main content

Αττική: Πώς πατέρας 11χρονης μαθήτριας ανακάλυψε την παρενόχληση του δασκάλου

Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο μεταξύ άλλων να μην πλησιάζει ούτε να επικοινωνεί με τα παιδιά

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στη νοτιοανατολική Αττική μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον δάσκαλο που έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο σε μαθήτριες του δημοτικού στο οποίο εργαζόταν.

Για την υπόθεση μίλησε στο OPEN ο πατέρας μαθήτριας δημοτικού, ο οποίος συγκέντρωσε τα μηνύματα που έστελνε ο εκπαιδευτικός στην κόρη του και στη συνέχεια ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

«Της είπα ότι πρέπει να έχω πλήρη εικόνα των μηνυμάτων. Να μου τα λέει όλα κάθε φορά που στέλνει μήνυμα. Αυτό έγινε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, την Πέμπτη δηλώθηκε ο δάσκαλος γιατί άρχισε να το χοντραίνει», σημείωσε ο πατέρας.

«Πήρα τηλέφωνο το “Ανηλίκων” και μέσα σε 20 λεπτά με πήραν πίσω. Είχαν επικοινωνήσει με την ασφάλεια Σαρωνικού. Με το που διάβασαν τα μηνύματα ήταν πλέον πεπεισμένοι. Πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου», συνέχισε.

Σημειώνεται ότι μετά την απολογία του στον ανακριτή ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο μεταξύ άλλων να μην πλησιάζει ούτε να επικοινωνεί με τα παιδιά, ωστόσο ο πατέρας της μικρής μαθήτριας ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Εγώ δεν θα γίνω σωτήρας του κόσμου. Εγώ έσωσα το παιδί μου και κατ’ επέκταση βοηθήθηκαν και άλλα παιδάκια», κατέληξε ο πατέρας.