Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΚΟΥΕΣΤΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Ρομπέρτο Βίγιας Σαθατορνί ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά η συμφωνία είναι κοντά.

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Βίγιας Σαθατορνί με τον ατζέντη του Ισπανού τερματοφύλακα να ξεκαθαρίζει πως δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά η συμφωνία είναι κοντά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Metrosport» ο κ. Σαθατορνί:

«Το θέμα της επέκτασης (του συμβολαίου) του Κουέστα είναι στάσιμο. Οι επαφές με τον Άρη είχαν οδηγήσει σε καλό σημείο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες δεν διευθετήθηκαν, προκειμένου να έρθουμε σε οριστική συμφωνία. Δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στον Άρη. Δεν μπορώ να αναλύσω τους λόγους που δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποια ζητήματα, στα οποία δεν έχει επέλθει συμφωνία, επομένως πρέπει να συνεχίσουμε τις επαφές. Θεωρώ ότι εντός Μαΐου θα ξέρουμε οριστικά τι πρόκειται να συμβεί. Ο Χουλιάν περνά καλά στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, εκτιμά ότι πήρε ευκαιρία να παίξει στο υψηλό επίπεδο, αλλά πρέπει να τακτοποιήσουμε συγκεκριμένες εκκρεμότητες».

Παράλληλα ο μάνατζερ του Ίβηρα πορτιέρε πρόσθεσε πως ο πελάτης του βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων:

«Υπάρχουν πολλά κλαμπ που παρακολουθούν την πορεία του πελάτη μου και θα ενδιαφέρονταν να τον αποκτήσουν. Στην περίοδο του καλοκαιριού όλα μπορούν να γίνουν. Όπως ξέρετε, ο Κουέστα έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά και οι πρώτες συζητήσεις έδειξαν ότι θα υπάρξει ταύτιση απόψεων».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ