Skip to main content

Ατζέντης Ματέο: Δεν ξέρω τίποτα για Ολυμπιακό, δεν έρχεται δανεικός

Για την επικείμενη επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη μίλησε ο ατζέντης του, Αλέχαντρο Ντε Μπαρτόλο, δίνοντας τη δική του οπτική για το θέμα.

Για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη, το ban και την εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση, μίλησε ο ατζέντης του Αργεντινού, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο.

Με δηλώσεις του στο Yellow Radiο, ανέφερε μεταξύ άλλων:

 «Η επιθυμία του Ματέο ήταν να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Άρη. Την ίδια επιθυμία είχε και ο πρόεδρος και πλέον θα γίνει πραγματικότητα. Βοήθησα από την πλευρά μου, ώστε έρθει και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ματέο έκλεισε στον Άρη και προχωράμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το ban, αλλά από όσα μου είπαν ξέρω ότι θα λυθεί άμεσα. Πιστεύω ότι αυτήν την εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα. Οσον αφορά την εμπλοκή του Ολυμπιακού, ξέρω ότι μίλησα με τον Καρυπίδη. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον Ολυμπιακό. Τον ήθελαν κι άλλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ολυμπιακός. Στον Άρη έρχεται για τουλάχιστον τρία με τέσσερα χρόνια. Δεν είναι δανεικός για έναν χρόνο».