Skip to main content

Ατζέντης Πούκι: Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ

Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τη συμμετοχή του Δικεφάλου, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Φινλανδού ποδοσφαιριστή

Για το ενδιαφέρον και τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Τεέμου Πούκι μίλησε ο εκπρόσωπος του Φινλανδού επιθετικού Τεέμου Τούρουνεν.

«Δεν είναι αλήθεια πως είναι (σ.σ. ο Πούκι) καθ΄οδόν για τη Θεσσαλονίκη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και διαπραγματευόμαστε και με άλλους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για εμάς. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες. Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής», ανέφερε αρχικά.

Για το αν ο παίκτης... πακετάρει τα πράγματα του, σημείωσε: «Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πάει Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις εκκρεμούν και ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός ευρωπαϊκός σύλλογος, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τα εχέγγυα που θέλουμε...».

O Τέεμου Τούρουνεν, παράλληλα, μίλησε και για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Πούκι από Τουρκία και Γερμανία, αναφέροντας: «Υπάρχει ενδιαφέρον από όλη την Ευρώπη και απο την Αγγλία επίσης. Όλα είναι ακόμη στη μέση όμως, δεν υπάρχει καμία συμφωνία».