Skip to main content

Αυστηρά τα μέτρα τάξης του ντέρμπι

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Άρη και της Αστυνομίας συζήτησαν σήμερα και έλαβαν αποφάσεις για τα μέτρα τάξης που θα εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι. Είκοσι προσκλήσεις θα πάρει η ασπρόμαυρ
Αυστηρά θα είναι τα μέτρα τάξης του αγώνα ανάμεσα  στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισε  η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων στην σημερινή σύσκεψη στο Κλ. Βικελίδης.
Το ντέρμπι των δύο «αιωνίων αντιπάλων» της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε νωρίς με τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ, Άρη και ΠΑΟΚ, αλλά και τους επικεφαλής της Αστυνομίας να κουβεντιάζουν σήμερα για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Κυριακής. Η σύσκεψη έγινε το μεσημέρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου και πάρθηκαν τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Είκοσι προσκλήσεις  θα πάρει ο Δικέφαλος του Βορρά για να καλύψει τις ανάγκες της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ θα τοποθετηθούν σε σουίτες του γηπέδου Χαριλάου. Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και για λόγους ασφαλείας το μέτρο της ελεύθερης εισόδου των παιδιών κάτω των 12 ετών θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο για την θύρα 7 (επίσημα) και πάλι μέχρι το σημείο που θα καλυφθεί η πληρότητα των θέσεων. Δεν θα ισχύσει το μέτρο για καμία άλλη θύρα.
Την ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Γιώργος Ελευθερούδης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο διευθυντής της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης.