Skip to main content

Autumn vibes στο Mediterranean Cosmos με τις καλύτερες επιλογές για φαγητό ή ποτό

Καταπληκτικά πιάτα και signature ποτά μάς περιμένουν στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos που θα δώσουν χρώμα στις φθινοπωρινές μας βόλτες.

Το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική περίοδο για να εξερευνήσει κανείς τις γευστικές γωνιές της Θεσσαλονίκης. Με τον καιρό να αγκαλιάζει την πιο μουντή εκδοχή του, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δώσουμε τα πιο ξεχωριστά ραντεβού με τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε μαγαζιά που διακρίνονται για τα πεντανόστιμα πιάτα τους και τα ιδιαίτερα ποτά τους.

Αναζητώντας λοιπόν κανείς αυτούς τους μικρούς παραδείσους θα διαπιστώσει πως πολλοί στεγάζονται στο Mediterranean Cosmos, το εμπορικό κέντρο που εκτός από ιδανικό spot για shopping φιλοξενεί υπέροχα μαγαζιά εστίασης που υπόσχονται να μας χαρίσουν μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.

Τόσο στο dining place του εμπορικού κέντρου όσο και στην εξωτερική πλατεία του, θα βρούμε... διαμάντια καθώς η γκάμα επιλογών είναι τεράστια ενώ οι signature προτάσεις του κάθε καταστήματος καλύπτουν κάθε γούστο και όρεξη!

Η Voria.gr δοκίμασε, ξεχώρισε και σας προτείνει 12 καταστήματα στο Mediterranean Cosmos που θα γεμίσουν χρώματα, αρώματα και σπουδαίες γεύσεις το φθινόπωρό σας. Παράλληλα, οι φιλόξενοι χώροι τους και η ωραία ατμόσφαιρα του εμπορικού κέντρου θα μετατρέψουν τις κουραστικές μέρες σας σε μία εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης που δύσκολα συγκρίνεται με άλλη.

Cinnabon

Ένας γλυκός παράδεισος περιμένει τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων. Στο Cinnabon θα γευτούμε πεντανόστιμα γλυκά, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με το καφεδάκι μας ή όποιο άλλο ρόφημα μάς αρέσει. Η ωραία ατμόσφαιρα του μαγαζιού μετατρέπει την επίσκεψη στην πιο ενδιαφέρουσα μίνι απόδραση στην πόλη!

Hot Pot Pasteria

Ο ναός του ιταλικού φαγητού στεγάζεται στο Mediterranean Cosmos προσφέροντάς μας αυθεντικές γεύσεις που θα ξετρελάνουν τον ουρανίσκο μας. Η Hot Pot Pasteria δίνει έμφαση στις κορυφαίες πρώτες ύλες τόσο σε premium pasta brands όσο και στα υπόλοιπα φρέσκα υλικά, ενώ το μενού ολοκληρώνεται με ολόφρεσκες σαλάτες, φρεσκοψημένες μπρουσκέτες και λαχταριστές ομελέτες. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προτάσεις για τους μικρούς μακαρονάδες, κάνοντας το μαγαζί τον ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια.

Μικρός Βοριάς

Τα σπιτικά, μαμαδίσια φαγητά δεν θα πρέπει να λείπουν σε κανέναν και ο Μικρός Βοριάς φροντίζει για αυτό κάθε μέρα. Με πρώτες ύλες και συνταγές προσεκτικά επιλεγμένες για να θυμίζουν... σπίτι μάς καλεί να τον επισκεφτούμε στο Mediterranean Cosmos! Πολυαγαπημένα, πολυδοκιμασμένα και χαρακτηριστικά πιάτα είναι ο μουσακάς, το παστίτσιο και τα κολοκυθάκια γεμιστά με αβγολέμονο.

Γύρος Προεδρικός

Άρωμα Ελλάδας και γεύσεις που γεμίζουν το στομάχι αλλά και την... καρδιά μάς υποδέχονται στον Γύρο Προεδρικό. Εκεί τα πιο εκλεκτά κρέατα ψήνονται φρέσκα στη σχάρα στην ανοιχτή κουζίνα του καταστήματος. Είναι το ιδανικό spot για τους λάτρεις των χορταστικών πιάτων και των δυνατών γεύσεων. Αν περάσετε από το κατάστημα μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την προεδρική πίτα με αυθεντικό γύρο Θεσσαλονίκης και το μοσχαρίσιο ανατολίτικο ντοννέρ!

Λάδι και Ρίγανη

Μία ακόμα υπέροχη επιλογή για τους υποστηρικτές του καλού κρέατος είναι το Λάδι και Ρίγανη, που εδώ και 15 χρόνια φροντίζει να μας προσφέρει υπέροχα πιάτα. Το κατάστημα αποτελεί μία από τις πιο ξεχωριστές και ποιοτικές προτάσεις της πόλης μας, όπου πάντα πρωταγωνιστούσαν τα χειροποίητα σουβλάκια, η αλάδωτη καλαμποκίσια πίτα και η μοναδική φέτα σως. Εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ελαφρύ Green Dish με φρεσκοκομμένο γύρο σε πράσινη σαλάτα και σως μουσταρδομαγιονέζας και μυρωδικών καθώς και το μοναδικό Gyros Burger.

Το Χρυσό

Ο προορισμός για φρέσκες επιλογές που πλημμυρίζουν τις αισθήσεις είναι το Χρυσό, που εδώ και χρόνια ετοιμάζει το πρωινό μας με ευλάβεια και έχει μετατρέψει τον καφέ σε επιστήμη! Στο κατάστημα θα βρούμε λαχταριστά σάντουιτς και σαλάτες που καλύπτουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Χαρακτηριστικό είναι και το Fruit Bar που παράγει φρέσκους χυμούς, smoothies και φρουτοσαλάτες για ενέργεια που θα μας γεμίσουν ενέργεια.

Παραδοσιακό

Όταν πεινάς μετά από μία κουραστική ημέρα χρειάζεσαι κάτι χορταστικό, νόστιμο και θρεπτικό! Έτσι το Παραδοσιακό φροντίζει για σένα και σου ετοιμάζει τα πιο ωραία κρύα σάντουιτς με προσεκτικά επιλεγμένα αλλαντικά και ελληνικά τυριά, δροσερές σαλάτες καθώς και υγιεινά μικρογεύματα με λαχανικά, ζυμαρικά, όσπρια και κινόα. Αν πάλι λαχταράς γλυκό θα βρεις απίθανα donut cakes, τέλεια σοκολατόπιτα και muffins.

KFC

Το food brand που έχει κλέψει την καρδιά των Ελλήνων από το 1997 μάς περιμένει στο Mediterranean Cosmos για μία μοναδική γευστική εμπειρία που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Με τη μυστική συνταγή των 11 μυρωδικών και μπαχαρικών και το φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο, το KFC θα γίνει η νέα αγαπημένη σου συνήθεια. Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε τα διάσημα KFC Buckets καθώς και τα λαχταριστά burgers, wraps και boxmeals!

Esteban

Στο κατάστημα Esteban το street food είναι στα καλύτερά του! Ξεχωριστές γεύσεις που θα ξετρελάνουν κάθε ουρανίσκο συναντιούνται σε ένα μαγικό concept!

  • To Esteban φέρνει όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του Μεξικού, τυλιγμένα σε φρεσκοψημένη τορτίγια. (Best Seller: Chicken Quessadilla)
  • To Patafritas, ένα κλασσικό κομμάτι της πόλης όπου η τηγανιτή πατάτα και οι σως πρωταγωνιστούν πανηγυρικά. (Best Seller: Sky Mix – μουσταρδομαγιονέζα με μπέικον και κεφαλοτύρι)
  • Το Philly Cheesesteak, σήμα κατατεθέν της Φιλαδέλφιας. Λεπτοκομμένο μοσχαρίσιο steak με σκορδοβούτυρο σε φρεσκοψημένo ψωμί  bagel ή μπαγκέτα. (Best Seller: The BBQ)

TGI Fridays

Το λατρεμένο κατάστημα TGI Fridays μάς περιμένει φέτος το φθινόπωρο με πολλές γευστικές εκπλήξεις και έτσι στα λαχταριστά πιάτα, πρωταγωνιστούν οι premium πρώτες ύλες. Στο κατάστημα, οι διατροφικές τάσεις και τα trends της εποχής γίνονται οδηγός για τη δημιουργία νέων, άκρως νόστιμων και θρεπτικών προτάσεων. Εκεί θα βρούμε νέες πινελιές στα ήδη αγαπημένα bowls, που μας γεμίζουν ενέργεια, φανταστικά burritos ενώ ταυτόχρονα, εντυπωσιακά burgers έρχονται για να ανατρέψουν τις ήδη αγαπημένες σας γεύσεις. Στο menu θα ανακαλύψουμε και καταπληκτικά cocktails που θα κάνουν ακόμα καλύτερη τη γευστική μας εμπειρία!

ToThelo Gastrobar

Στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου μάς περιμένει το Tothelo Gastrobar, ένας ζεστός και φιλικός χώρος που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους Θεσσαλονικείς αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. Στο κατάστημα θα γευτούμε καταπληκτικές προτάσεις για πρωινό αλλά και μεσημεριανό, ενώ στο μενού θα βρούμε τέλεια γλυκά δροσιστικά cocktails για ένα ευχάριστο διάλειμμα από μία κουραστική μέρα. Η ωραία αισθητική του μαγαζιού μάς βοηθά να ξεφύγουμε από το άγχος της καθημερινότητας περνώντας ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

The Prince Barsserie 

Οι φθινοπωρινές βόλτες στην πόλη δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν την υπογραφή του The Prince Barsserie. Το all day food bar είναι ο ιδανικός προορισμός για φαγητό και ποτό σε ένα φιλόξενο και elegant περιβάλλον. Στο κατάστημα θα ζήσετε μία όμορφη εμπειρία διασκέδασης και θα επιλέξετε τέλειες προτάσεις από το προσεγμένο menu φαγητού και την ανανεωμένη και εξαιρετική λίστα των signature cocktails.

Mediterranean Cosmos

Site: https://mediterraneancosmos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/