Skip to main content

Αυξημένη η συμμετοχή για την 25η Agrotica

Θεαματική αύξηση των εκθεσιακών συμμετοχών με επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της αγροτικής οικονομίας, καταγράφεται μέχρι στιγμής ενόψει της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Agrotica.

Θεαματική αύξηση των εκθεσιακών συμμετοχών με επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της αγροτικής οικονομίας, καταγράφεται μέχρι στιγμής ενόψει της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2014 από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Agrotica αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου στη χώρα, αλλά και ευρύτερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ επαναφέρει δυναμικά το μείζον ζήτημα της υγιούς ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής.

Στην έκθεση παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις στην αγροτική τεχνολογία και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχουν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις εμπορίας και πώλησης εφοδίων και  γεωργικών μηχανημάτων, με καθολική παρουσία των εταιρειών που αντιπροσωπεύουν γεωργικούς ελκυστήρες  (τρακτέρ).

Η Agrotica υποστηρίζεται από ευρύ πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τα εκθέματα, που θα παρουσιαστούν, περιλαμβάνουν: Ελκυστήρες - Μηχανήματα και εργαλεία κατεργασίας και βελτίωσης εδάφους - Μηχανήματα σποράς, φύτευσης, λίπανσης -  Μηχανήματα και εργαλεία κλαδέματος και κηποτεχνίας - Μηχανήματα και εξοπλισμός άρδευσης - Μηχανήματα και εργαλεία συγκομιδής- Μηχανήματα επεξεργασίας, συντήρησης, μεταποίησης και συσκευασίας γεωργικών προϊόντων - Μηχανήματα φόρτωσης, διακίνησης, μεταφοράς και ζύγισης - Θερμοκήπια και εξοπλισμός θερμοκηπίων - Δασικός εξοπλισμός - Βοηθητικός εξοπλισμός και ανταλλακτικά - Γεωργικά φάρμακα και Λιπάσματα, σπόροι, υβρίδια, φυτώρια και μοσχεύματα.

Την έκθεση θα επισκεφτούν εμπορικοί επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα πραγματοποιηθούν για μία ακόμη φορά εξειδικευμένα συνέδρια, ημερίδες και εκδηλώσεις για να καταγράφουν οι νεότερες εξελίξεις στην αγροτική παραγωγή.