Skip to main content

Αβαρλής: Μαφιόζικες οι απειλές – Σύντομα συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Ο δημοτικός σύμβουλος τόνισε ότι είναι ενημερωμένες οι αστυνομικές αρχές και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι σύντομα θα συλληφθούν οι δράστες.

Αποδοκιμάζει το δημοτικό συμβούλιο την εκφοβιστική επίθεση και απειλή που δέχθηκε τηλεφωνικά, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αβαρλής.

Περιγράφοντας στο δημοτικό συμβούλιο το περιστατικό, ο κ. Αβαρλής έκανε λόγο για μαφιόζικες απειλές. «Οι απειλές εναντίον μου, δεν στρέφονται μόνο στο πρόσωπο του Αβαρλή αλλά κατά της Δημοκρατίας, των θεσμών, κατά της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου. Αποσκοπούν στο να επηρεάσουν την ψήφο μας. Η απειλή έχει βάση πολιτική, γιατί σαν πολιτικό πρόσωπο, εννοείται ότι μπορώ να επηρεαστώ σε οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε, δεν θα έδινε τόση έκταση στο απειλητικό τηλεφώνημα εάν δεν ήταν μπροστά ο 14χρονος γιός του, ο οποίος άκουσε τις απειλές. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να νιώσει ο καθένας, όταν έχει δίπλα του το παιδί του και ακούει τέτοια λόγια».

Σύμφωνα με τον κ. Αβαρλή, είναι ενημερωμένες οι αστυνομικές αρχές και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι σύντομα θα έχουν συλληφθεί οι δράστες.

«Καταδικάζουμε το απειλητικό τηλεφώνημα σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο», σημείωσε από την πλευρά της η πρόεδρος του Σώματος Καλυψώ Γούλα.