Skip to main content

Avaton, ένα υπερπολυτελές θέρετρο άνοιξε στην Κομίτσα Χαλκιδικής

Το ολοκαίνουργιο «Αvaton Luxury Villas Resort», ιδιοκτησίας της «Θ. Χαντζή» και με μάνατζμεντ της «Hotelbrain», άνοιξε στην Ακτή Κομίτσας.

Μόλις πριν δέκα ημέρες άνοιξε για τους πιο εκλεκτικούς ξένους και Έλληνες τουρίστες, το φρεσκοκατασκευασμένο συγκρότημα «Avaton Luxury Villas Resort», στην Ακτή Κομίτσας στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής.

Το «Αvaton», έχει κατασκευαστεί από μία τεχνική εταιρεία που έχει παρουσία στη περιοχή της Κομίτσας από το 2001, από τη «Θ.Χαντζής & Σια Ο.Ε.», η οποία είχε άλλωστε δημιουργήσει και το «Κτήμα Χαντζή» με τις ιδιωτικές παραθεριστικές κατοικίες. Τώρα, η ιδιοκτήτρια του «Αvaton»,  έχοντας εξασφαλίσει τη συνεργασία της «Hotelbrain», της μεγάλης αλυσίδας ανάπτυξης και μάνατζμεντ boutique hotels σε Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο και Τουρκία, εισφέρει στο τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής, ενοικιαζόμενες βίλες για απαιτητικούς τουρίστες, στους οποίους, πέραν των ιδιαίτερα φροντισμένων καταλυμάτων, θα παρέχονται και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Το «Avaton» αποτελείται από 16 βίλες, 11από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες που οδηγούν σε καταπράσινους κήπους και την εκπληκτική παραλία της Κομίτσας. Όλα τα κτίρια βρίσκονται σε κτήμα επιφάνειας 80.000 τ.μ. δίπλα στο πευκόδασος και την παραλία. Το resort διαθέτει μόνο σουίτες, τις panorama, τις prestige, τις luxury και την προεδρική σουίτα.

Αvaton Villas

Η «Hotelbrain», που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ, φροντίζει, όπως πληροφορείται η Voria.gr, να παρέχονται στους τουρίστες, ιδιωτικές μεταφορές με... λιμουζίνα ή ελικόπτερο, ιδιωτικές εκδρομές στη γύρω περιοχή, θαλάσσια σπορ, αλλά και προσωπικός μπάτλερ και σεφ κατόπιν αιτήματος.

Το «Αvaton», με το μάνατζμεντ της «Hotelbrain», προσφέρει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των επισκεπτών που θέλουν και, προφανώς μπορούν να πληρώσουν, το κάτι διαφορετικό για τις διακοπές τους.

Η Ελλάδα και η Χαλκιδική ειδικότερα, σε πάρα πολλά σημεία, προσφέρεται για τη δημιουργία boutique hotels και γενικότερα τουριστικών καταλυμμάτων υψηλού επιπέδου, εάν στη χώρα επικρατήσουν συνθήκες σταθερότητας σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, υποστήριξε ο κ. Θεμιστοκλής Χαντζής.

Για την «Ηοtelbrain», θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει το μάνατζμεντ σε 103 boutique hotels ενώ σε ανάπτυξη υπάρχουν εννέα projects στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, την Ελαφόννησο, τη Λήμνο, αλλά και την Κύπρο και το Λίβανο, ξενοδοχεία των οποίων το management θα αναλάβει η Hotelbrain. 

H Hotelbrain, ιδρύθηκε το 2001 από τον πρόεδρό της Πάνο Παλαιολόγο κάνοντας αρχή με την ανάληψη του μάνατζμεντ του ξενοδοχείου "Villa Katikies" στη Σαντορίνη. Η εταιρεία, πριν τέσσερα χρόνια, είδε ότι το μοντέλο διαχείρισης μικρών ξενοδοχείων, πολυτελείας,  που ανήκουν σε οικογενειακές επιχειρήσεις, μπορούσε να εξαχθεί. Έτσι έγινε το πρώτο άνοιγμα εκτός Ελλάδος, στο Λίβανο με το "Hotel O' Monot" της Βηρυτού, χώρα στην οποία λειτουργεί και γραφείο της "Hotelbrain" που πρόκειται να αναλάβει το μάνατζμεντ του ξενοδοχείου και του σαλέ στο ορεινό θέετρο "Zaarour".

Mετά το Λίβανο ακολούθησαν η Τουρκία και η Κύπρος, ενώ όπως πληροφορείται η Voria.gr, η "Ηοtelbrain" μόλις τις προηγούμενες ημέρες άνοιξε γραφεία στη Σερβία, στο Βελιγράδι, ενώ έχει ήδη αναλάβει το μάνατζμεντ σε δύο ξενοδοχεία στο Νόβισαντ.

Σημειώνεται ότι το 2014, τα ξενοδοχεία των οποίων το μάνατζμεντ έχει η "Hotelbrain", είχαν συνολικά έσοδα 51,4 εκατ. ευρώ, ενώ εκτιμάται πως το 2015 η εταιρεία θα διοικεί 115 ξενοδοχεία που θα έχουν στο τέλος του χρόνου συνολικά έσοδα 60,7 εκατ. ευρώ