Skip to main content

Αυγενάκης για εθνική ανδρών: Συνεχώς στις κορυφές του κόσμου

Τα συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, έδωσαν μέσω αναρτήσεων στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού (και άλλοτε αρχηγός της ομάδας), Γιώργος Μαυρωτάς.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα Πόλο Ανδρών για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έπειτα από ασημένιο πέρσι στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Συνεχώς στις κορυφές του κόσμου, ξεπερνώντας ατυχίες & τραυματισμούς! Μπράβο σε όλους: αθλητές, προπονητές & Ομοσπονδία», αναφέρει στο μήνυμά του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Συγκινητική η λαβωμένη εθνική μας ομάδα πόλο, με 11 παίκτες κατάφερε να κερδίσει την Κροατία με 9-7 και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!!! Παρά τους τραυματισμούς, με νέο αίμα, καθαρό μυαλό και πολύ ψυχή! Μπράβο παιδιά, μπράβο Θοδωρή Βλάχο!», έγραψε με τη σειρά του ο Γιώργος Μαυρωτάς.