Skip to main content

Αυγενάκης: Ο τόπος διψάει για αλλαγές, συντριπτική η ήττα του Τσίπρα

«Η κάλπη των ευρωεκλογών θα μετατραπεί σε ένα βροντερό δημοψήφισμα για την πολιτική αλλαγή στη χώρα μας», δήλωσε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο τόπος διψάει για πολιτική αλλαγή», τόνισε ο Γραμματέας της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου.

Όπως επεσήμανε: «η φετινή χρονιά είναι χρονιά εκλογών, είναι χρονιά πολιτικών αλλαγών, που τόσο διψά ο τόπος μας. Όποτε και αν αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να στήσει τις εθνικές κάλπες, είτε τον Μάϊο, είτε νωρίτερα, η ήττα του θα είναι καθολική και συντριπτική».

Ο κ. Αυγενάκης, μάλιστα, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, είπε ότι: «Η κάλπη των ευρωεκλογών θα μετατραπεί σε ένα βροντερό δημοψήφισμα για την πολιτική αλλαγή στη χώρα μας» ενώ αναφέρθηκε και στις θεματικές εκδηλώσεις που εγκαινιάζει η ΝΔ. «Χθες στο Ηράκλειο παρουσιάσαμε ένα συλλογικό πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων και δράσεων που θα αναδείξει σειρά ζητημάτων, όπως ο Τουρισμός, η Παιδεία, η Υγεία, οι Υποδομές, οι Νέοι, κ.α., που αποτελούν τον πυρήνα της πολιτικής μου δράσης, αλλά και των προτεραιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας. Μαζί θα αλλάξουμε σελίδα γι' αυτόν τον τόπο. Μαζί μπορούμε, και μαζί θα φέρουμε την αλλαγή που τόσο επιζητά αυτή η χώρα, την αλλαγή που μας αξίζει».

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε το κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών, ζητώντας από τους πολίτες να συνδράμουν οργανωτικά στην κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.nd.gr/eka, με σκοπό την ενεργό συμμετοχή και τη διασφάλιση, όπως είπε, της ορθής διεξαγωγής των εκλογών σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

«Σας καλούμε να γίνετε μέρος της ομάδας, να γίνετε μέρος της νίκης και να συμμετέχετε ενεργά στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Για μια αλλαγή αυτής της χώρας αντάξιας των πολιτών της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ.