Skip to main content

Αυγενάκης: Παίρνουμε δυνάμεις για έναν απαιτητικό χειμώνα

Ο γραμματέας της ΝΔ κάλεσε προέδρους ΝΟΔΕ, κομματικά στελέχη και γαλάζιους φίλους στο Κυπαρίσσι Ηρακλείου, ενόψει του 12ου συνεδρίου του κόμματος.

Μηνύματα ενότητας και συσπείρωσης εξέπεμψε το... «γαλάζιο καζάνι» του Ηρακλείου με τους προσκεκλημένους του Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, Προέδρους ΝΟΔΕ, κομματικά στελέχη και φίλους από όλη την Ελλάδα, το βράδυ της Παρασκευής στο Κυπαρίσσι Ηρακλείου.

Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος άλλωστε που ο Γραμματέας της ΝΔ επέλεξε να φιλοξενήσει τα στελέχη της ΝΔ στο Ηράκλειο. Τα «καζανέματα» έχουν την τιμητική τους αυτόν τον καιρό και για τους Κρητικούς είναι μια τελετουργία. «Μια μοναδική γιορτή φιλίας, ευγένειας και φιλοξενίας» έγραψε σε σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «βρισκόμαστε ενόψει του 12ου συνεδρίου μας. Παίρνουμε δυνάμεις για έναν απαιτητικό χειμώνα. Με καλούς φίλους και συναγωνιστές της Παράταξής μας απ' όλη την Ελλάδα συνεχίζουμε δυναμικά για τις μεγάλες μάχες που βρίσκονται μπροστά μας και τις ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».



Σε πιο χαλαρό περιβάλλον μακριά από τις κομματικές αίθουσες και συσκέψεις, με τις μαντινάδες να δίνουν και να παίρνουν, τους καλούς μεζέδες και υπό τους ήχους του Μανώλη Κονταρού, η ιεροτελεστία που έχει τις ρίζες της στην κρητική κουλτούρα, αποτέλεσε την αφορμή για συμβολισμούς συσπείρωσης και συμπόρευσης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.