Skip to main content

Δώρα Αυγέρη: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ζει στον κόσμο της

Τα πυρά της κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, κατηγορώντας την ότι «ανοίγει χωρίς σχέδιο τα σχολεία».

Η βουλευτής της Β' Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, τόνισε σε δήλωση της πως η κυβέρνηση «ανοίγει χωρίς σχέδιο τα σχολεία εν μέσω πανδημίας».

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Γονείς και εκπαιδευτικοί, που έδωσαν μάχη όλες τις προηγούμενες μέρες για να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιδιά τους και να έχουν έτοιμα τα σχολεία τους, ήρθαν αντιμέτωποι με άλλο ένα ευτράπελο: τις υπερμεγέθεις μάσκες! Θα ήταν αστείο- αν δεν ήταν επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία- να μοιράζονται σε παιδιά δημοτικού μάσκες-φανελάκια!»

Ενώ συνέχισε λέγοντας η κ. Αυγέρη: «Τελικά, και οι μάσκες αυτές μαρτυρούν το ίδιο πράγμα: την extra large απουσία κυβερνητικού σχεδίου. Η κυβέρνηση ανοίγει χωρίς σχέδιο τα σχολεία εν μέσω πανδημίας. Κάνει πως δεν καταλαβαίνει και νομίζει ότι κι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Οι αστοχίες της δεν κοστίζουν μόνο σε χρόνο και χρήμα, αλλά υπονομεύουν την ίδια την συλλογική προσπάθεια υπέρ της Υγείας. Η κυβέρνηση δίνει συνεχώς πατήματα στους αρνητές της πανδημικής πραγματικότητας και απογοητεύει διαρκώς τους νουνεχείς, συνετούς και υπεύθυνους πολίτες».

Ενώ κλείνοντας την τοποθέτηση της επέρριψε σημαντικές ευθύνες στην κυβέρνηση λέγοντας:  και βουλιάζει στις αντιφάσεις της. Αδιαφορεί πλήρως για τις ανάγκες και τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους. Αναρωτιέται κανείς πώς αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χρονιά με τέτοιες χαμηλές επιδόσεις».