Skip to main content

Αυλαία στα πλέι οφ - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το «χρυσό» εισιτήριο

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται, μέσα σε «πολεμικό» κλίμα μετά τα όσα έχουν προηγηθεί, τον Παναθηναϊκό και ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη την ΑΕΚ

Σπουδαίες μάχες αναμένονται απόψε στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη μάχη για την πρώτη θέση, η οποία δίνει το εισιτήριο για το Champions League αλλά και για το ποια ομάδα θα τερματίσει στην τελευταία θέση, όπερ σημαίνει ότι θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσες μέσα στο... κατακαλόκαιρο.

Τα δύο παιχνίδια ξεκινούν στις 20:30 και θα μεταδοθούν από τα αθλητικά κανάλια της Nova. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται, μέσα σε «πολεμικό» κλίμα μετά τα όσα έχουν προηγηθεί, τον Παναθηναϊκό και ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει ίδιο αποτέλεσμα με την Ένωση για να τερματίσει πρώτος. ενώ ο Παναθηναϊκός. από την πλευρά του, μετά την τιμωρία αφαίρεσης των τριών βαθμών, αναζητεί και αυτός ίδιο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο για να αποφύγει την τελευταία θέση, η οποία θα τον στείλει στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν σε 20 ημέρες.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά από το ντέρμπι που διεκόπη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του παρά την ήττα από την ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς χρειάζεται ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη αφού σε πιθανή ισοβαθμία υστερεί και θα μείνει στην 2η θέση.

Ο Ίβιτς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών αφού δεν υπολογίζει στους Μαλεζά, Μάτος, Πέλκα, Τζαλμά, Βαρέλα, Μυστακίδη και Γλύκο. Ωστόσο, βλέπει να επιστρέφουν τους Σάκχοφ και Ουάρντα.

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπεργκ και Λέτο καθώς και στον τραυματία Ζέκα ενώ ο Μολέδο ζήτησε να μην αγωνιστεί. Η 11άδα δεν αποτελεί βέβαια γρίφο αφού είναι ελάχιστες οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού, με τον νεαρό Ευαγγέλου να παίρνει θέση δίπλα στον Κουτρουμπή.

Πανιώνιος-ΑΕΚ

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ και ζητά νίκη και παράλληλα στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για να αποφύγει την τελευταία θέση ώστε να μην αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η σεζόν για τους κυανέρυθρους κρίνεται επιτυχημένη ωστόσο θα ήταν ιδανικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης να μην μπει για προετοιμασία σε 20 ημέρες ενόψει της νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ψάχνει νίκη και παράλληλα μη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα ώστε να πάρει αυτή το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Μπακασέτα με τον Χριστοδουλόπουλο στο άλλο άκρο και τον Μάνταλο πίσω από τον Αραούχο ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος.