Skip to main content

Αβραάμ (ΑΕΛ): Φαβορί ο Αρης, προτιμούσαμε πιο εύκολο αντίπαλο

«Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη», δήλωσε ο διεθνής άσος της κυπελλούχου Κύπρου.

Φαβορί έχρισε τον Άρη μετά τον προπονητή, Ντούσαν Κέρκεζ και ο Ανδρέας Αβραάμ της ΑΕΛ Λεμεσού για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

O αριστερός εξτρέμ -που αγωνίζεται και ως μπακ- της κυπελλούχου Κύπρου μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis» τόνισε πως θα προτιμούσε έναν άλλο αντίπαλο ωστόσο υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας είναι να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 32χρονος άσος της ΑΕΛ:

Για την κλήρωση με τον Άρη: «Ξέρουμε ότι ο Άρης είνα μια πολύ μεγάλη ομάδα, ίσως είναι και το φαβορί στο μεταξύ μας ζευγάρι, εμείς θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Στη Λάρισα ήμουν με τον Ναζλίδη και τα λέγαμε συχνά, μου είπε για την περσινή πορεία, τον Άρη τον ξέρουμε και στην Κύπρο, έχει πολύ καλή ομάδα, με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχει αρκετό κόσμο, έχει γήπεδο μεγάλη έδρα και τον κάνει φαβορί».

Για το αν προτιμούσε έναν άλλον αντίπαλο: «Θα προτιμούσαμε μια πιο εύκολη κλήρωση όμως και η ΑΕΛ Λεμεσού είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα το παλέψουμε».

Για το αν είναι στόχος η είσοδος στους ομίλους του Europa League: «Σαφώς και είναι στόχος, αν και είμαστε στους αδύνατους. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην Ευρώπη».

Για τον Ιντέγε που πήρε ο Άρης: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον έχω αντιμετωπίσει και θα είναι πολύ καλή προσθήκη για τον Άρη».

Για το αν ήταν καλή σεζόν για την ομάδα του: «Εξαιρετική μπορώ να πω γιατί κατακτήσαμε ένα κύπελλο μετά από 30 χρόνια. Στο πρωτάθλημα τερματίσαμε στην 4η θέση».

Για το γήπεδο που παίζουν: «Θα μεταφερθούμε στο γήπεδο της ΑΕΚ Λάρνακας».