Skip to main content

Αβραμόπουλος: Επόμενο βήμα Ζέρβα η... πρόσληψη Παπαγεωργόπουλου

Κριτική στην επιλογή του Παπαγεωργόπουλου ως καλεσμένου σε εκπομπή της δημοτικής τηλεόρασης ασκεί ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

«Το επόμενο βήμα για την πλήρη επαναφορά του παλιού καθεστώτος είναι η πρόσληψη του κυρίου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ως ειδικού συμβούλου του Δημάρχου κυρίου Κωνσταντίνου Ζέρβα», σχολιάζει σκωπτικά σε ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος για την επιλογή του πρώην δημάρχου ως ενός εκ των καλεσμένων σε εκπομπή της TV100 για τη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αβραμόπουλου:

Η μετάλλαξη ολοκληρώνεται.

(Βοηθάει ίσως και η συγκυρία με τους κορωνοϊούς και τις μεταλλάξεις τους).

Το επόμενο βήμα για την πλήρη επαναφορά του παλιού καθεστώτος είναι η πρόσληψη του κυρίου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ως ειδικού συμβούλου του Δημάρχου κυρίου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Αντικείμενο της συνεργασίας τους μπορεί κάλλιστα να είναι η επεξεργασία ενεργειών και δράσεων που θα αναλάβει ο νυν δήμαρχος για τη νέα πορεία της Θεσσαλονίκης ως πόλης ανοιχτής, προοδευτικής και οικονομικά ...νοικοκυρεμένης.

Μπορεί, βεβαίως, να αξιοποιηθεί και ο κύριος Μιχάλης Λεμούσιας. Σε αυτόν μπορούν να ανατεθούν καθήκοντα με αντικείμενο τη διοικητική και οικονομική αναδιάρθρωση του Δήμου.
Και εις ανώτερα!

ΥΓ: Στην εκπομπή «De profundis» που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 10 Απριλίου, στις 22:00, από τη δημοτική τηλεόραση TV100, θα μιλήσει ο κύριος Β. Παπαγεωργόπουλος για το Δίκαιο και την Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της TV100:

"Τι είναι το δίκαιο και τι η δικαιοσύνη; Είναι υποκειμενική η αντικειμενική; Είναι το συμφέρον του ισχυρού ή η δύναμη της αλήθειας των πράξεων μας;

Μπορεί ένας καλός δικαστής να είναι κακός άνθρωπος; Μπορεί ένας έντιμος δικηγόρος να διαπρέψει επαγγελματικά σήμερα;

Τι είναι η θεία δίκη και τι αυτοδικία; Μπορεί κάποιος να ευτυχήσει από τη δικαιοσύνη;

Σε πολλά απ’ αυτά τα ερωτήματα κλήθηκαν να απαντήσουν προσωπικότητες της πολιτικής και της επιστήμης στο νέο “De profundis” που θα προβληθεί την Παρασκευή 10 Απριλίου στις 10 το βράδυ στην TV100.

Η Μαρία Αναγνωστίδου συνομιλεί με τον Γρηγόριο Καλφέλη, καθηγητή Ποινικής Δικονομίας της Νοµικής Σχολής της Θεσσαλονίκης.

Στην συζήτηση παρεμβαίνουν οι: Νίκος Παρασκευόπουλος, καθηγητής Ποινικού Δικαίου, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την αποφυλάκισή του και ο Χάρης Βεργούλης, δικηγόρος".