Skip to main content

Αβραμόπουλος: Η κυβέρνηση να δώσει λύση στα προβλήματα των αγροτών

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Αβραμόπουλος χαιρετίζει τον πολυήμερο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Τον πολυήμερο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων που εκφράζεται με σειρά αγροτικών μπλόκων και κινητοποιήσεων σε όλη την χώρα και στην Κεντρική Μακεδονία χαιρετίζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σωτήρης Αβραμόπουλος.

«Οι αγρότες μέσα από συλλογικές αποφάσεις, οργανωμένα, επέλεξαν να κινητοποιηθούν με άξονα, τα δίκαια αιτήματα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΚΑΠ, που τους αφανίζει και οδηγεί τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής τους σε όλο και λιγότερους μεγαλοαγρότες-επιχειρηματιές», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Αβραμόπουλος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρέβας, Θόδωρος Ιγνατιάδης και Φιλιώ Σαραντίδου.

Όπως αναφέρεται στην δήλωσή τους, «τώρα πρέπει να δυναμώσει η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση σε αυτόν τον αγώνα. Τώρα η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργία να δώσουν λύση στα προβλήματα των αγροτών».