Skip to main content

Αύριο εκ νέου η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου από τη Θεσσαλονίκη

Καθιερώνει ως θεσμό πλέον το briefing της Θεσσαλονίκης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Στο επίκεντρο η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Αύριο στις 12.30' το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το τρίτο briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στη Θεσσαλονίκη, για την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για θέματα της επικαιρότητας, κυβερνητικού, πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Οικονόμου τηρεί με συνέπεια τη μηνιαία ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη, θεσμό που ο ίδιος δημιούργησε (και με την τακτική μηνιαία παρουσία του τον καθιερώνει), προκειμένου και συμβολικά να βρίσκεται η πόλη στο επίκεντρο της ενημέρωσης και της επικοινωνίας των κυβερνητικών πολιτικών.

Στο δεύτερο briefing του Απριλίου μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να ενημερώσει και για ένα τοπικό θέμα στην εισήγησή του, που αφορούσε στην ανάπλαση της ΔΕΘ, ενώ αναμένεται πιθανότατα και αύριο Παρασκευή να επιλέξει την ενημέρωση για άλλο θέμα με τοπικό, βορειοελλαδικό κι όχι αποκλειστικά θεσσαλονικιώτικο, ενδιαφέρον.

Το αυριανό briefing μάλιστα έρχεται στον απόηχο της επίσκεψης Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, ενώ εκκρεμούν οι  αποφάσεις για τη χρήση μάσκας σε σχολεία και πλοία εν όψει της 1ης Ιουνίου.