Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η 12η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής.

Για αύριο το πρωί είναι καθορισμένη η διαπαραταξιακή σύσκεψη στον δήμο Θεσσαλονίκης ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί από πλευράς του Δήμου Θεσσαλονίκης οι εκπρόσωποι των αυτοδιοικητικών και κομματικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Θέμα της σύσκεψης θα είναι η κατανομή και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο.

Ακολούθως, την ίδια ημέρα και στις 17.00, θα πραγματοποιηθεί η 12η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη:

Συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την τήρηση κανόνων δεοντολογίας κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Μαΐου 2019.
    
Κατανομή των θέσεων προβολής που διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και τρόπος χρήσης των χώρων που θα παραχωρηθούν στα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, στους υποψήφιους δημάρχους και στους υποψήφιους περιφερειάρχες για την προεκλογική προβολή τους
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ