Skip to main content

Αύριο η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στον Εύοσμο για καλό σκοπό

Η συναυλία είναι για καλό σκοπό αφού στόχος είναι η συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, που θα πραγματοποιηθεί αύριο (Πέμπτη 12/9) στις 21:00 στο ΔΑΚ «ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ» (Γοργοποτάμου και Εθνικής Αντιστάσεως- Εύοσμος) και διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

Υπενθυμίζεται πως η συναυλία είναι για καλό σκοπό, αφού στόχος της είναι η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Ο Κώστας Μακεδόνας, μετά από έναν δυνατό χειμώνα μαζί με τη μοναδική Μαρινέλλα, και με τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Τα πλοία της γραμμής» στις… αποσκευές του έρχεται στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, με σκοπό να μας ταξιδέψει, τραγουδώντας παλιές και νέες του επιτυχίες.

Τα «Κόκκινα Γυαλιά», το «Ποδήλατο», η «Λίζα», το «Μόνο μια φορά», τα «Μαργαριτάρια», το «Στον Λευκό τον Πύργο» είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες του Θεσσαλονικιού τραγουδιστή που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει, ενώ από το πρόγραμμά του δεν λείπουν, και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Μαζί του επί σκηνής η Μαίρη Δούτση, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει ο Γιώργος Φανάρας.

Παίζουν οι μουσικοί:

Κωνσταντίνος Βελλιάδης - Μπουζούκι και επιμέλεια της ορχήστρας

Γιάννης Περδίκης- Πλήκτρα / Χρήστος Λαρίσης- κιθάρα

Νίκος Σταδιάτης – Ακορντεόν/ Χρήστος Γκαΐλας - μπάσο

Ηρακλής Παχίδης - Τύμπανα

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310/730-720.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας ή φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου