Skip to main content

Αύριο η τελική απόφαση για την ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Υποχωρεί το σενάριο για το ΔΑΚ Ευόσμου, πιθανότερο ενδεχόμενο να επιλεγεί χώρος στον δήμο Θεσσαλονίκης - Αύριο η οριστική απόφαση

Αύριο αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση για το πού θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει προγραμματιστεί -εκτός απροόπτου- για την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες έχει υποχωρήσει το σενάριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Εύοσμου, καθώς φαίνεται να επικρατεί η άποψη τοπικών κομματικών στελεχών ότι είναι προτιμότερο η εκδήλωση να γίνει στον δήμο Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι να γίνει μία μεγαλύτερη εκδήλωση και να σηματοδοτηθεί σε πιο κεντρικό επίπεδο η μάχη τόσο για τις ευρωεκλογές όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Προς αυτή την κατεύθυνση εξετάζονται τόσο κλειστοί χώροι, το Παλέ ντε Σπορ ή χώροι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά και ανοιχτοί, π.χ. σε υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ ή στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κλείσει τον προεκλογικό του αγώνα στη Θεσσαλονίκη για συμβολικούς λόγους που προφανώς σχετίζονται τόσο με το θέμα της Μακεδονίας όσο και με τη στήριξη των υποψηφίων της ΝΔ σε όλους τους δήμους και στην περιφέρεια.