Skip to main content

Αύριο πέφτει η αυλαία του Salonica Run - Μεγάλη συμμετοχή

Mία μέρα μετά την έναρξη του αγώνα, διατέθηκαν και οι τελευταίες συμμετοχές. Πλέον δεν είναι δυνατό να εγγραφεί κάποιος που δεν το έχει κάνει ως τώρα

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, στο κάλεσμα του Salonica Run για ενίσχυση της μονάδας αυτιστικού ατόμου «Ελπίδα» και του βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός.

Mία μέρα μετά την έναρξη του αγώνα, διατέθηκαν και οι τελευταίες συμμετοχές και πλέον δεν είναι δυνατό να εγγραφεί κάποιος που δεν το έχει κάνει ως τώρα.

To Salonica Run ευχαριστεί τους χιλιάδες δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή και προσφέρουν τρέχοντας ή περπατώντας στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης!

Η αυλαία του μοναδικού αγώνα πέφτει αύριο, Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

10:00 – Τερματισμός Herbalife Nutrition Ultra Race 24h

10:45 –Απονομές

10:30 – Εκκίνηση Γατίδης Family Race 1h

11:30 – Τερματισμός Γατίδης Family Race 1h

12:00 – Τερματισμός Βίκος Charity Race 48h

12:15 –Απονομές

Διοργανωτές όπως κάθε χρόνο είναι ο ιστορικός αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος Ερμής Κωνσταντινούπολης 1877, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της μητροπολιτικής ενότητας της περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Χορηγός του CHARITY RACE 48h είναι o Βίκος, του ULTRA RACE 24h η Herbalife Nutrition και του FAMILY RACE 1h είναι η Γατίδης. Επίσημοι χορηγοί είναι οι Δημάκης, Saucony και Interwetten.