Skip to main content

Αύριο τα ρόστερ των Καλάθη - Ματσιούλις για το All Star Game

Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού και ο Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ χρίστηκαν αρχηγοί παίρνοντας τις περισσότερες ψήφους κατά τη σχετική διαδικασία.

Τα ρόστερ των ομάδων τους για τον κεντρικό αγώνα του 24ου All Star Game θα συγκροτήσουν αύριο οι Νικ Καλάθης και Γιόνας Ματσιούλις που χρίστηκαν αρχηγοί καθώς πήραν τις περισσότερες ψήφους κατά τη σχετική ψηφοφορία που διενήργησε ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Σύνδεσμος:

Ο Νικ Καλάθης και ο Γιόνας Ματσιούλις, οι αρχηγοί των δύο αντιπάλων (Team Calathes – Team Maciulis) του Κεντρικού Αγώνα του 24ου EKO All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (9/2, 16:30) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, θα επιλέξουν τις ομάδες τους σε διαδικασία η οποία θα μεταδοθεί αύριο Σάββατο (1/2) από την ΕΡΤ SPORTS στις 19:45, μετά την λήξη της αναμέτρησης Προμηθέας – Ήφαιστος Λήμνου για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EKO Basket League!

Από φέτος όπως έχει ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή του EKO All Star Game 2020 καταργείται ο αγώνας Ελλήνων – Ξένων. Στο πλαίσιο του Κεντρικού Αγώνα της «Γιορτής του Επαγγελματικού Μπάσκετ» θα βρίσκονται αντιμέτωπες οι ομάδες με αρχηγούς τους πρώτους σε ψηφοφορία παίκτες.

Στην ψηφοφορία πρώτευσαν ο Νικ Καλάθης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ο Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ. Οι δύο αντίπαλοι πήραν τα ονόματα τους, Team Calathes – Team Maciulis, και οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν τα ρόστερ των ομάδων τους ανάμεσα στους 22 υπόλοιπους παίκτες, που επιλέχθηκαν μέσω από τις ψηφοφορίες του κοινού και των προπονητών των 14 ομάδων της EKO Basket League, χωρίς περιορισμό προέλευσης.

Συνεπώς οι δύο ομάδες θα είναι μικτές (Έλληνες και Ξένοι). Αρχικά οι Καλάθης, Ματσιούλις θα επιλέξουν τους υπόλοιπους τέσσερις παίκτες της ομάδας τους, που θα τους πλαισιώσουν στην αρχική πεντάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο 24ο EKO All Star Game έχουν επιλεγεί να αγωνιστούν οι παρακάτω παίκτες (δίπλα οι ψήφοι που πήραν στην ψηφοφορία του κοινού):