Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ TV5MONDE

Το εορταστικό πρόγραμμα του TV5MONDE είναι διαμορφωμένο έτσι να καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού τηλεθεατή, χαρίζοντας όμορφες στιγμές

Όμορφες στιγμές και αυτές τις γιορτές για όλη την οικογένεια υπόσχεται το TV5MONDE. Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει, κινηματογραφικές ταινίες γεμάτες συναισθήματα, μια μοναδική βόλτα στην όπερα του Παρισιού, μεγαλοπρεπή θεάματα και μια μυστική επίσκεψη στο μουσείο Quai Branly – Jacques Chirac.

Ζήστε τη μαγεία των εορτών οικογενειακά στο TV5MONDE.

Κινηματογράφος

Ο ΓΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ
Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 22:00

Το ταξίδι ενός γάτου φιλοσόφου και μια ωδή στη φιλία των λαών.

Αφού κατάπιε έναν παπαγάλο και απέκτησε το χάρισμα της ομιλίας, ο γάτος του ραβίνου αρχίζει να αμφισβητεί τη θρησκεία του αφέντη του. Εκείνος, ανήσυχος, του απαγορεύει να κάνει παρέα με την κόρη του την Ζλάμπια. Ο γάτος όμως, τρελά ερωτευμένος μαζί της, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε να μείνει κοντά της!

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΛΑΜΠΑΡ
Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 22:00

Μια οικογενειακή και συναισθηματική περιπέτεια στην καρδιά των γαλλικών Άλπεων.

Εξαφανίζομαι δεν σημαίνει πεθαίνω. Έτσι έχει αποφασίσει ο οκτάχρονος Τομ ο οποίος έχει έναν και μοναδικό στόχο : να βρει τη μητέρα του η οποία εξαφανίστηκε σε έναν παγετώνα του Λευκού Όρους πέντε χρόνια νωρίτερα. Μένοντας στου παππού του για ένα σχολικό έτος, ο μικρός κάτοικος πόλης είναι έτοιμος να κινήσει βουνά.

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ
Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 22:00

Η νέα της μάχη : να σώσει του λύκους.

Μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ανζέλ θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα κτηνίατρος. Διχάζεται μεταξύ δύο ανδρών : του Εμίλ, ενός αδίστακτου οραματιστή βιομηχάνου στον οποίο την έχουν τάξει, και του Τζουζέπε, ενός μοναχικού κατοίκου του βουνού. Η Ανζέλ θα εκμεταλλευτεί αυτόν τον ανταγωνισμό για να βοηθήσει τους λύκους.

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΜΑΡΙ-ΑΝΙΕΣ ΖΙΛΟ, Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΠΑΓΓΑΤΟΥ
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 19:30

Σκιαγράφηση μίας ασυνήθιστης καλλιτέχνιδας.

Η βραβευμένη χορεύτρια Μαρί-Ανιές Ζιλό εμπλούτισε με τη χάρη της το εθνικό μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού για είκοσι πέντε χρόνια, περνώντας από το κλασικό ρεπερτόριο στη σύγχρονη δημιουργία. Όσο πλησιάζει η ώρα της απόσυρση, ονειρεύεται το μέλλον της μεταξύ δημιουργίας και μεταλαμπάδευσης.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΠΕΡΑΣ
Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 22:00

Μεταξύ αμφιβολίας και ελπίδας, ακολουθούν τα όνειρά τους στην Όπερα του Παρισιού.

Επιλεγμένοι χάρη στην υπεροχή τους, εισέρχονται στην ακαδημία της Όπερας του Παρισιού. Τραγουδιστές, μουσικοί, χορογράφοι, μεταξύ 20 και 30 ετών, έρχονται από τις τέσσερις γωνίες του κόσμου… Κατά τη διάρκεια μίας σεζόν, τους ακολουθούμε στο ρυθμό της εκμάθησής τους μέχρι τα πρώτα τους βήματα επί σκηνής.