Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
x

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΣΟΥΤΑΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΘ10 (ΦΩΤΟ)

Οι οργανωμένοι του Ηρακλή θα διοργανώσουν συμβολικό αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με ομάδες που αντιμετωπίζουν τη μάστιγα στις 22/4 (11:00) στους Χορτατζήδες

Μια ξεχωριστή κοινωνική εκδήλωση διοργανώνει η «Αυτόνομη Θύρα 10» κόντρα στα ναρκωτικά, την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 11:00 στους Χορτατζήδες.

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή θα διοργανώσει συμβολικό αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με ομάδες που αντιμετωπίζουν τη μάστιγα της συγκεκριμένης κατάχρησης (Κεραμέας ΕΕΕ, ΠΕΘΕΑ Αργώ, ΚΕΘΕΑ Προμηθέας, Ομάδες Προσφύγων) αλλά και ομάδες προσφύγων συγκεντρώνοντας παράλληλα τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του «κυανόλευκου» συνδέσμου:

«Ο ΗΡΑΚΛΗΣ και φυσικά η Αυτόνομη Θύρα 10, δεν είναι απλά ένας σύλλογος και ένας σύνδεσμος. Είναι κομμάτι της κοινωνίας, όπως έχουμε ξαναπεί άλλωστε πως ο αθλητισμός και ο οπαδισμός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας της οποίας ζούμε. Ως οπαδοί έχουμε βιώσει τα παλαιότερα χρόνια πολλά αδέρφια μας να φεύγουν από της θέση τους στα πούλμαν και την κερκίδα από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του σύνδεσμου είχαμε στόχο να διώξουμε τα ναρκωτικά έξω από τα γήπεδα και τους συνδέσμους και να σταθούμε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη σε αυτή τους την προσπάθεια.

Αυτή την Κυριακή 22/4 θα δώσουμε αγώνα ποδοσφαίρου όλοι μαζί με ομάδες που πολέμανε αυτή τη μάστιγα και ομάδες προσφύγων και θα «σουτάρουμε μακριά τα ναρκωτικά»!

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια από κοντά. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22/4 στις 11:00 στο Κατσάνειο (Χορτατζήδες).

Θα υπάρχουν μουσικές, σουβλάκια και πολλές εκπλήξεις για όλους.

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ