Skip to main content

Αξιολογεί από αύριο τους υπουργούς του ο Μητσοτάκης

Στις 10 Ιουλίου, οι υπουργοί είχαν παραλάβει από ένα μπλε ντοσιέ, για τους στόχους που θα έπρεπε να υλοποιήσουν εντός του χρονοδιαγράμματός τους

Κύκλο επαφών με τους επικεφαλής όλων των υπουργείων αναμένεται να ξεκινήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από αύριο, Τετάρτη, αναφορικά με τον προγραμματισμό και την αξιολόγηση του έργου τους.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας η πρώτη συνάντηση θα γίνει με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού και θα ακολουθήσει το υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή, και το υπουργείο Παιδείας την επόμενη Τρίτη.

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον Υφυπουργό Μάνο Κόνσολα και τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Λούλη.

Στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου, οι υπουργοί της κυβέρνησης ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στα θέματα του χαρτοφυλακίου τους.

Ωστόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμπληρώσει έξι μήνες διακυβέρνησης της χώρας και ο πρωθυπουργούς αναμένεται να αξιολογήσει συνολικά το κυβερνητικό έργο.

Από την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, o κ. Μητσοτάκης είχε καταστήσει σαφές ότι «οι υπουργοί θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται για το έργο τους». Στις 10 Ιουλίου, οι υπουργοί είχαν παραλάβει από ένα μπλε ντοσιέ, για τους στόχους που θα έπρεπε να υλοποιήσουν εντός του χρονοδιαγράμματός τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα προεδρεύσει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.