Skip to main content

Αξιωματικοί ΕΛΑΣ για κορωνοϊό: Γνωστοποιούνται τα κακώς κείμενα

Απόλυτα εναρμονισμένοι με τις απαιτήσεις που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού οι αξιωματικοί της αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία.

Την πλήρη σύνταξή τους με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού δηλώνουν τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

«Σας διαβεβαιώνουμε ότι το προεδρείο της Ένωσής μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρακολουθεί τις εξελίξεις και βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με υπηρεσιακούς, πολιτικούς φορείς και με προϊσταμένους σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο Αρχηγείου. Όπου διαπιστώνει «κακώς κείμενα», να είστε σίγουροι ότι αυτά γνωστοποιούνται, προκειμένου να αξιολογηθούν από τις αρμόδιες επιτροπές του Αρχηγείου, σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες και να αποφασισθεί αν απαιτείται ή όχι παρέμβαση», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Μάλιστα ξεκαθαρίζουν ότι η Ένωσή τους «θα συνεχίσει αθόρυβα πιστεύοντας ακράδαντα και τονίζοντας για άλλη μία φορά ότι, τώρα, τον λόγο έχουν μόνο οι -ειδικοί- οι οποίοι έχουν και το βάρος της κρίσιμης κατάστασης».