Skip to main content

Βασικός ο Τσουκαλάς, αν εκδοθεί το δελτίου του

Aν έρθει η μπλε κάρτα του 22χρονου μέσου και βγει το δελτίο του, θα πλαισιώσει τον Πάμπλο Γκαρσία στον χώρο του κέντρου στις Σέρρες. Ειδάλλως, ο Έργκις Κάτσε μοιάζει ο επικρατέστερος. Τι γίνεται με Ελ
Η σημερινή πρόβα ενδεκάδας του Μάκη Χάβου δε διέφερε σε τίποτα από τη χθεσινή. Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά η υποσημείωση, για την οποία κάναμε λόγο χθες, συνεχίζει να υφίσταται.

Η μπλε κάρτα του Σταύρου Τσουκαλά δεν έχει έρθει ακόμη από την Κύπρο, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι βέβαιο πως θα εξασφαλιστούν τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του. Αν ο νεαρός άσος, που φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μάκη Χάβου, δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί, φαβορί παραμένει ο Εργκις Κάτσε, καθώς οι Ελ Ζαρ και Κριστιάνο βρίσκονται εκτός πλάνων, με τον πρώτο, μάλιστα, να βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου.

Χαλκιάς, Ζουέλα, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Τσουκαλάς ή Κάτσε, Φωτάκης, Λίνο, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης θα είναι, λοιπόν, η ασπρόμαυρη ενδεκάδα, σε διάταξη 4-4-2.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο και έπειτα από το πέρας της προπόνησης η ομάδα θα αναχωρήσει για τις Σέρρες.