Skip to main content

BCL: Κλείνει απόψε με Τενερίφη ο ΠΑΟΚ - Τα σενάρια για το πλασάρισμα

O «Δικέφαλος» δεν μπορεί να περάσει ως δεύτερος καθώς υστερεί σε ισοβαθμία με τη Βενέτσια όμως σε δύο περιπτώσεις μπορεί να προκριθεί ως τρίτος.

Στην επόμενη φάση του Basketball Champions League έχει προκριθεί από την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί της Φρίμπουργκ στην Ελβετία και απόψε στις 21:30 ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο αντιμετωπίζοντας την Τενερίφη στο «PAOK Sports Arena».

Aν ο «Δικέφαλος» κερδίσει την ισπανική ομάδα τότε θα περάσει ως 3ος ενώ αν ηττηθεί τότε θα προκριθεί ως 3ος αν η Χάποελ Χολόν επικρατήσει εντός έδρας της Ναντέρ και ως 4ος αν οι Γάλλοι φύγουν με τη νίκη από το Ισραήλ.

Σημειώνεται πως οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν να περάσουν ως 2οι καθώς ακόμη και αν τερματίσουν με το ίδιο ρεκόρ με την Βενέτσια, υστερούν στην ισοβαθμία.

Αν οι Θεσσαλονικείς τερματίσουν στην 3η θέση τότε στα play-off θα αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση στον 1ο, 2ο ή 4ο όμιλο, ενώ αν περάσουν ως 4ος, τότε θα αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες που πήραν την 1η θέση στον 1ο, 2ο ή 4ο όμιλο. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο παιχνίδι των play-off στην έδρα του.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5/6 και 12/13 Μαρτίου.