Skip to main content

Βέβαιο το sold out

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου που απευθύνεται στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου. Αποδεκατισμένος κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζε
Το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου που απευθύνεται στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη, οι οποίοι ήδη ανανέωσαν και για τους αγώνες των play off και περιττό είναι να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι των «κίτρινων» περιμένουν την εξάντλησή τους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12.30 ξεκίνησε το πρώτο «κομμάτι» διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas on Line προς τους φιλάθλους του Αρη.

Τα εισιτήρια αυτά απευθύνονται στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που ήδη ανανέωσαν και για τα play off, οι οποίοι ως τη Δευτέρα θα μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους στο ARIS Mobile και στο ARIS Megastore.

Παράλληλα, όσοι κάτοχοι διαρκείας επιθυμούν  μπορούν από το μεσημέρι του Σαββάτου να ανανεώνουν την κάρτας του στο ARIS Megastore και να παίρνουν απευθείας το εισιτήριό τους για τον τελικό.

Περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν εναγωνίως την απόφαση του δικαστηρίου για την  για την απεργία της ένωσης ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας Ελλάδας, η οποία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Παρασκευή 23 Απριλίου και που αφορά άμεσα τους «κίτρινους», αφού είναι προγραμματισμένες πτήσεις των φίλων του Άρη για την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελικό του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ίσως η απεργία κριθεί από το δικαστήριο παράνομη και καταχρηστική, κάτι, βέβαια που θα σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ότι οι πτήσεις θα γίνουν κανονικά.

«Αποδεκατισμένος» με Ολυμπιακό

Τέλος, με ενδεκάδα ...ανάγκης θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό ο Άρης στο κυριακάτικο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», αφού ο τεχνικός των «κίτρινων» Έκτορ Κούπερ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ναφτί, Γκαρσία, Νασούτι και Κάμπορα.

Παίζει ο Νέτο

Στα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την αναμέτρηση του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, τέθηκε ο Νέτο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της ομάδας του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κίτρινων». Οι παίκτες του Άρη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: εξής Σηφάκης, Πιοβεζάν, Νέτο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Αράνο, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κάλβο,  Λαμπριάκος, Αραβίδης, Βαγγέλη και Ντέιλι. Εκτός αποστολής έμειναν οι, Πέσκοβιτς, Νασούτι, Γκαρσία, Ναφτί, Κάμπορα, Φρασέρι, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Αγτζίδης.