Skip to main content

Βελόπουλος αντί…Κιλτίδη;

Μπορεί ναι, μπορεί κι όχι... είπε στην υπογράφουσα ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος στην ερώτηση αν τελικά θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας!Της Μελίνας Καραπαναγι
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr


Μπορεί ναι, μπορεί κι όχι... είπε στην υπογράφουσα ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, στην ερώτηση αν τελικά θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας! «Η τελική απόφαση ανήκει στον πρόεδρο», συμπλήρωσε, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο ίδιος ο κ Καρατζαφέρης στο περιθώριο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ! Στην ερώτηση αν χάλασε ο άτυπος ...αρραβώνας του κόμματός του με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κιλκίς Κώστα Κιλτίδη απάντησε θετικά!

«Έγιναν συζητήσεις οι οποίες δεν προχώρησαν...», αρκέσθηκε να προσθέσει. Στην ερώτηση αν θα έκανε άνοιγμα σε άλλα κόμματα ή σε ανεξάρτητους όπως ο κ.Κιλτίδης για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του – στην περίπτωση που θα είναι τελικά υποψήφιος – απάντησε ότι βεβαίως και θα έβαζε...ΠΑΣΟΚ αλλά όχι τον κ. Κιλτίδη!

Για τον εν δυνάμει αντίπαλο του Παναγιώτη Ψωμιάδη απάντησε ότι δεν ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές της «συνεργασίας» του με το ΛΑΟΣ και ότι πέρα από προσωπικές φιλίες υπάρχουν πολιτικές και θέσεις τις οποίες εκπροσωπούν οι αιρετοί της κοινωνίας και των κομμάτων.