Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
x

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Σειρά οδικών έργων εκτελούνται στο νομό Πρεβέζης ενώ υπάρχουν μελέτες που αναμένεται να ξεκινήσουν στο προσεχές διάστημα.

Σημαντικά οδικά έργα που αφορούν κυρίως τη συντήρηση και βελτίωση του Δευτερεύοντος εθνικού, επαρχιακού και βασικού οδικού δικτύου του νομού υλοποιούνται από τη Νομαρχία Πρέβεζας.


Οι παρεμβάσεις της νομαρχίας περιλαμβάνουν νέες ασφαλτοτάπητες, διαγραμμίσεις, φωτισμούς των διασταυρώσεων, σημάνσεις, τοποθετήσεις στηθαίων, κλπ, ενώ παράλληλα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας ολοκληρώνει μελέτες για τη βελτίωση και στο εθνικό δίκτυο του νομού.


Οι μελέτες αφορούν τους επικίνδυνους κόμβους όπου έχουν καταγραφεί τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα όπως αυτός της Λούτσας στην παραλιακή Εθνική Οδό, ο κόμβος της Στεφάνης και της Πέτρας επί την Εθνικής οδού Πρέβεζας-Φιλιππιάδας, ο κόμβος στην Παναγιά επί της Εθνικής οδού Αθηνών Ιωαννίνων, κ.α.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των οδικών έργων ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτούνται από τους αυτοτελείς πόρους της Νομαρχίαςκαι από το Πρόγραμμα Πίνδος.


Χ.Κ.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ