Skip to main content

Best Service ξενοδοχείο το Μediterranean Palace

Για τις υψηλές υπηρεσίες του βραβεύτηκε από το Venere.com το ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη.
Το ξενοδοχείο Mediterranean  Palace στην Θεσσαλονίκη αναγνωρίστηκε ως Best Service Hotel από το Venere.com, που κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των online κρατήσεων σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, κάθε κατηγορίας.
 
Το Mediterranean Palace είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με 111 δωμάτια και 7 σουίτες δίπλα στα παραδοσιακά «Λαδάδικα» και με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο. Το Mediterranean Palace Hotel με την στρατηγική του θέση στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρέχει στους επισκέπτες του συνεδριακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Διαθέτει οκτώ χώρους πολλαπλών χρήσεων για τη διοργάνωση κάθε είδους εταιρικής εκδήλωσης. Οι αίθουσες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 20 έως 400 άτομα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ξενοδοχείου με τον σύγχρονο τεχνικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό, που πλαισιώνει την κάθε εκδήλωση και με τη συμβολή του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού, καλύπτονται οι ανάγκες και των πιο απαιτητικών εκδηλώσεων.