Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Αμυντικό τείχος στην Πορτογαλία

H Ζιλ Βισέντε υποδέχεται την Αρούκα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα - O Ολυμπιακός κοντράρεται εντός έδρας με τη Μονακό

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι της Παρασκευής (05/11), δίνοντας μια γεύση από το πλούσιο Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει τις επιλογές της ημέρας που ξεχωρίζουν και έρχονται από την ανώτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και τη Euroleague, στη δεύτερη περίπτωση από αγώνα με ελληνικό ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε ότι ολα τα ματς τα βρίσκετε στην betshop με πλήθος αγορών.

Στις 21:00, η Ζιλ Βισέντε υποδέχεται την Αρούκα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα.

Από σημαντική αλλά και τυχερή, με βάση την εικόνα του αγώνα, εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Μαρίτιμο προέρχεται η Ζιλ Βισέντε. Το παράδοξο είναι ότι δεν τα πάει καθόλου καλά στο γήπεδό της, όπου έχει ηττηθεί στους τρεις από τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες της. Η Αρούκα δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, μετα από συνεχόμενες ήττες και τον αποκλεισμό από το κύπελλο Πορτογαλίας. Κατάφερε να προσθέσει στην βαθμολογική της συγκομιδή τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία παιχνίδια της, χωρίς πάντως να έχει απομακρυνθεί πολύ (+2) από την επικίνδυνη ζώνη. Ο αμυντικός Πίτε θα εκτίσει τη τιμωρία του. Οι φιλοξενούμενοι είναι μαχητική ομάδα, δεν έχουν δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία ματς και δεν θα έχει εύκολο έργο η Ζιλ Βισέντε. Θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.93.

Στις 21:00, ο Ολυμπιακός κοντράρεται εντός έδρας με τη Μονακό για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός αλλά νίκησε τη Φενερμπαχτσέ με καλάθι του Σλούκα στο τέλος και αποτέλεσμα 67-65. Προηγουμένως ζορίστηκε και πάλι κόντρα στην Άλμπα αλλά πήρε και πάλι τη νίκη με 87-83. Δείχνει αποφασισμένη η ομάδα του Μπαρτζώκα για παλέψει για εισιτήριο Φάιναλ Φορ. Δεν είχε υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, και η Μονακό προέρχεται από δύο νίκες. Κέρδισε με 70-62 τον Ερυθρό Αστέρα και έπειτα και την ΤΣΣΚΑ, κάνοντας με ανατροπή το 97-80. Ενισχύθηκε στη ρακέτα με τον Μπέικον. Με βάση την εικόνα τον δύο ομάδων, θα στηρίξουμε τον άσο με χάντικαπ, καθώς οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν μια πειστική νίκη. Θα πάμε το Ολυμπιακός -6.5 σε απόδοση 1.90.